SZOLGÁLTATÁSOK

FULL SERVICE DIGITAL MARKETING
Weboldal és webáruház készítés, szakmai tanácsadás, képzés, marketing audit, SEO-keresőoptimalizálás, tartalomgyártás (szövegírás, kreatívok, blog, videó), kampány kezelés (GOOGLE-FB PPC,TIK-TOK stb.)

Weboldal készítés

Marketing ügynökség lévén sokkal többet kapsz egy weboldalnál. Egy kiváló "értékesítőt" készítünk neked, aki a nap 24 órájában arra törekszik, hogy az érdeklődőből vásárlót konvertáljon.

SEO-keresőoptimalizálás

Ha nem vagy jó találati helyen a keresőben, akkor szinte láthatatlan vagy potenciális ügyfeleid számára. A kulcsszókutatástól, metaadat beállításokon át a keresőoptimalizált szövegírásig, mindenben számíthatsz ránk.

Automatizálás

Automatizáljuk és optimalizáljuk kommunikációs folyamataidat a három fő területen: érdeklődő szerzés, hírlevelezés és kapcsolattartás az ügyfelekkel.

Biztonság és minőség

Weboldaladat olyan biztonsági funkciókkal látjuk el, hogy működése zavartalan legyen (pl: spam szűrők, Brute force hálózati támadások).

Márkaépítés

Márkaépítési szolgáltatásunkkal segítünk a vállalkozásodnak kialakítani egy egyedülálló és meggyőző megjelenést. Egy önálló brandet, amely pozíciónálás és bizalmat épít.

Legendás ügyfélélmény

Az ügyfélélmény tervezés speciális területünk. Olyan folyamatokat alkotunk vevőid és ügyfeleid számára, melyeken keresztül növelni tudjuk elégedettségük és lojalitásuk. Rajongói lesznek a vállalkozásodnak. Új és potenciális vevőid elszántan akarnak belső körödhöz csatlakozni.