2023 márciusában indítjuk digitális jelenlét kiképzőtáborunkat, melynek célja, hogy a végén önállóan megkomponáld céged online jelenlétét és ügyfélélményét, akár évekre előre. Nem halat adunk a kezedbe, hanem észjárást segítő témákat, hogy azzá a horgásszá válhass amivé csak szeretnél. Ha csak a technikai problémáidat szeretnéd megoldani, akkor ez a tábor nem neked való. Ennek oka, hogy nem mindegy a vállalkozásodban vagy a vállalkozásodon dolgozol, mert óriási különbség van.

Tapasztalatból tudjuk, mennyire kemény és időigényes dolog felvenni a kesztyűt a digitális csatatéren a vállalkozóknak. Egyszerre akarnak szövegírók, grafikusok, webesek vagy éppen PPC szakértők lenni. Természetesen mindezt azért mert költséget akarnak megspórolni  vagy már annyiszor annyiféleképpen csalódtak különböző szolgáltatókban. A befektetett munka és annak eredménye a legtöbbször köszönő viszonyban sincs. Van egy jó hírünk!

Nem keményebben kell dolgozniuk hanem okosabban.

A kiképzőtábor lényege pedig pont ez. Ügyes fogásként mondhatnánk, hogy hozzáférhetsz a legféltettebb titkokhoz és praktikákhoz, de nem tesszük. Meggyőződésünk, ha már foglalkoztál digitális marketinggel akkor begyűjtöttél például ilyen anyagokat, hogy 10 tuti tipp, hogy… vagy a legjobb sablonok bejegyzésekhez. Erős a gyanúnk, hogy nem hoztak valami nagy áttörést, pedig biztos nem szamárságok voltak benne.

 Akkor mégis mi hiányzik? Egy digitális jelenlét kiképzőtábor! 🙂 

A kiképzőtáborba maximum 25 főt/céget fogadunk.

Ha az olvasásba eljutottál idáig, akkor GRATULÁLUNK benne vagy a top 10-ben és van még egy jó hírünk számodra! A kiképzőtábort díjmentes, digitális formában tartjuk és a hossza pedig 6 hónap.

A digitális jelenlét kiképzőtábor pontos részleteit február elején fogjuk közzé tenni. Az előregisztráció az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges.

Előregisztráció

Az előregisztráció nem jelent feltétlen részvételi lehetőséget a táborba, de annak sorrendjében kezdjük meg az előszűrést.

Köszönjük levelét! Munkatársunk hamarosan keresi önt.
Hibás űrlap kitöltés. Kérjük ellenőrizze az e-mail címét.